Tehnološke inovacije – Bogičević: Učenici iz Milića učestvovaće na INOST-u sa dva projekta

MILIĆI

Tehnološke inovacije – Bogičević: Učenici iz Milića učestvovaće na INOST-u sa dva projekta

 

Savez inovatora Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske i Razvojna agencija Republike Srpske, organizovali su 7. Međunarodni naučno-stručni skup na temu „Tehnološкe inovacije – generator privrednog razvoja“, koji je održan u Privrednoj komori RS u Banjoj Luci.

Vaš Shooter!

Direktorica Srednjoškolskog centra „Milutin Milanković“ iz Milića Vesna Bogičević bila je učesnik naučnog skupa sa predstavljenim naučnim radom iz oblasti tehnoloških inovacija u segmentima razvoja inovacija informacionih tehnologija u oblasti ekonomije, razvoja privatog i javnog sektora, uspostavljanja kontrolonih mehanizama u privatnom i javnom sektoru primjenom revizije poslovanja kao inovativnog oblika revizije, održivosti javnog sektora Bosne i Hercegovine, i šire.

Naučni skup je organizovan onlajn sa sjedištem u Privrednoj komori RS uz prisustvo nekoliko članova – direktor Privredne komore Republike Srpske i domaćin naučnog skupa Pero Ćorić, glavni sekretar Saveza inovatora RS Ljubiša Pašić, direktor SŠC-a Vesna Bogičević, moderator i član tehničke podrške.

Vaš Shooter!

 – Mogu da kažem da sam ja bila jedini direktor koji je na naučnom skupu predstavljao školu. Takođe, na INOST-u će, sa dva projekta, učestvovati i naši učenici u okviru posebnog programa za inovacije – izjavila je direktorica Bogičević.

(Izvor: magic.ba)