Serološka testiranja na kovid 19 u zvorničkoj bolnici

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

Serološka testiranja na kovid 19 u zvorničkoj bolnici

 

U Mikrobiološkoj laboratoriji JZU Bolnica Zvornik od 17.11.2020. godine dostupna je i usluga serološkog testiranja na kovid-19. Serološkim testovima utvrđujemo prisutnost/količinu antitijela koja se razvijaju nakon kontakta sa virusom.

Auto centar „IN“ Vlasenica
➡️➡️205/55 R16❗❗
🌡❄❄❄❄❄❄❄
92 km.🤝

Naša serološka testiranja detektuju dva parametra i to:

 – IgM antitjela koja se detektuju u fazi zaraženosti sa SARS-CoV-2 virusom, sa i bez razvoja simptoma;
 – IgG antitjela koja nam govore o preboljenoj infekciji ili prošlom kontaktu sa virusom, sa i bez simptoma.

Vaš BP Diskont!

Testiranje se provodi iz krvi. Prisutnost antitjela na COVID-19/SARS-CoV-2 u krvi pacijenta (simptomatskog ili asimptomatskog) govori o imunološkom odgovoru organizma na virus, te testiranje pomaže u otkrivanju bolesnih i izliječenih, a takođe i asimptomatskih slučajeva.

Ukoliko smatrate da ste bili u kontaktu sa kovid 19 oboljelom osobom ili ste imali simptome koji bi se mogli pripisati kovid 19, a niste bili dijagnostički obrađeni, ovim testiranjem možete otkriti svoj imunološki status prema SARS-CoV-2 virusu.

Pozitivna IgG antitjela govore vam o imunološkom odgovoru kojeg ste stvorili u kontaktu sa SARS-CoV-2 virusom, a dodatnom detekcijom IgM antitijela možemo odmah otkriti da li ste bili u kontaktu sa virusom, odnosno jeste li još bolesni.

Testirati se možete u periodu od 8h do 10h svakog radnog dana, a rezultate dobijate u periodu od 13h do 15h isti dan. Cijena testirana iznosi 35 КM (17,5КM IgM + 17,5Кm IgG antitjela).

Vaš Shooter! KAPUTI M i Ž (Prsluci, bunde)
‼️‼️‼️‼️Akcija – 20% i 50%‼️‼️‼️
16.11. – 22.11.
📢📢📢📢📢📢📢📢

(infobirac.net)