Stevanović nakon izborne pobjede: I odbornička lista napravila odličan rezultat

ZVORNIK

Stevanović nakon izborne pobjede: I odbornička lista napravila odličan rezultat

 

Кandidat SNSD-a za gradonačelnika Zvornika Zoran Stevanović, prema preliminarnim rezultatima, osvojio je 75,36 posto glasova na Lokalnim izborima u Zvorniku.

U prvoj izjavi nakon izbornog dana, on je rekao da je najvažnije da su na glasačkim mjestima poštovane sve epidemiološke mjere i da nije bilo ozbiljnijih žalbi na sam tok izbornog procesa.

 – Naš rezultat nikada nije bio upitan. I što se tiče naše odborničke liste, mislim da smo i tu napravili možda najbolji izborni rezultat do sada. Ne može se još govoriti koliko je to odbornika, 13, 14, 15, ali i nebitno je, najvažnije da su i naši koalicioni partneri napravili dobar rezultat i čestitam i njima. Mislim da će to ponovo biti jedna stabilna skupštinska većina i da Zvornik nastavlja svoj razvojni put – rekao je Stevanović.

Zoran Stevanović, kome je ovo peta izborna pobjeda, istakao je da SNSD u svojoj kampanji nikada nije komentarisao ponašanje drugih partija i kandidata, nikada nije ništa ružno govorio o njima.

 – Mi uvijek pričamo samo o sebi i onome što mi radimo i vidite da je to dalo rezultat. Građani Zvornika ne poštuju pljuvačke kampanje i mi takve ne vodimo, o protivnicima ne pričamo loše, a imali smo mnogo toga reći. Naravno da nam naša politička kultura to nije dozvoljavala – istakao je Stevanović.

On je istakao da kampanja SNSD-a nije bila naporna, imajući u vidu i epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, te da je bilo samo potrebno podsjetiti neke sugrađane na ono šta je aktuelna gradska vlast radila i da je to planirano da se radi i u budućnosti. Stevanović je proglašavajući svoju i pobjedu odborničke liste SNSD-a i koalicionih partnera, pozvao sve partije da se uzdrže od bilo kakvog slavlja i masovnog okupljanja.

 – Кao što naš slogan kaže mi smo se masovno okupili za Zvornik i to je danas, pokazalo se, sasvim dovoljno. Pozivam i druge političke subjekte koji su napravili dobre rezultate da se suzdrže od bilo kakvog slavlja, jer nije trenutak, zbog epidemiološke situacije, neka naša proslava bude u okviru naših najužih porodica – zaključio je Stevanović.

(infobirac.net)