Servisne informacije 13.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku, a jedno u Vlasenici, jedno narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici, te jedna saobraćajna nezgoda u Kušlatu, kada je jedno lice poginulo, a drugo zadobilo tjelesne povrede.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu tehničku intervenciju na izvlačenju povrijeđenih u saobraćajnoj nezgodi u Kušlatu. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Čelopek I“ te će od 9 do 12 časova bez struje biti izlaz prema mostu.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Radići“ pa će u periodu od 10 do 11 časova bez struje biti izlaz prema Jokićima, te na trafostanici „Klisa II“ zbog čega će od 09 do 10 časova bez električne energije biti dio MZ Klisa.

Auto centar „IN“ Vlasenica

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Vaš Shooter!

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim predjelima do 7ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net