Кompanija „TRB“ generalni sponzor bratunačкih кošarкaša i u 2021. godini

BRATUNAC

Кompanija „TRB“ generalni sponzor bratunačкih кošarкaša i u 2021.godini

 

Кompanija  „Tehnički remont“ Bratunac (TRB) biće generalni sponzor КК „Bratunac TRB“ i u 2021. godini, potvrđeno je novinarima nakon što je u prostorijama preduzeća potpisan ugovor o nastavku saradnje i pružanju podrške ovom klubu, koji se takmiči u Premijer ligi BiH.

 – Iako je ova godina teška jer je zbog pandemije otežano poslovanje naše i drugih kompanija, odlučili smo da podržimo КК „Bratunac TRB“ i iduće godine – rekao je novinarima izvršni direktor „Tehničkog remonta“ Marko Mrkajić.

Auto centar „IN“ Vlasenica
➡️➡️205/55 R16❗❗
🌡❄❄❄❄❄❄❄
92 km.🤝

Predsjednik bratunačkog košarkaškog kluba Srđan Šarenac izrazio je zahvalnost na finansijskoj i materijalnoj podršci, koju ovom klubu pružaju uprava TRB-a i opštinska uprava na čelu sa načelnikom Nedeljkom Mlađenovićem.

– Zahvaljujući njihovom razumijevanju i podršci, mi svoje obaveze izmirujemo redovno i jedan smo od rijetkih klubova, koji nemaju dugovanja. Potpisivanje ugovora o nastavku saradnje u narednoj godini obavezuje nas da to povjerenje opravdamo odgovornim radom i rezultatima – zaključio je Šarenac.

Načelnik opštine Nedeljko Mlađenović naglasio je u izjavi novinarima da je današnje potpisivanje ugovora o generalnom sponzorstvu bratunačkih košarkaša jedan u nizu, koji se potpisuje sa „Tehničkim remontom“.

 – Planirano je da se urade igrališta za djecu i tereni kod sportske dvorane, gdje će TRB finansirati većinski dio, a opština Bratunac sufinansirati projekte, tako da će svi mladi sportisti moći da koriste te terene – rekao je Mlađenović, ističući da je košarkaški klub ponos Bratunca jer spada među tri kluba u Republici Srpskoj, koji imaju sve mlađe kategorije košarkaša.

Vaš Shooter!

On je naveo da КК „Bratunac TRB“ ima više od 180 registrovanih igrača i oko stotinu djece koja treniraju košarku u okviru tog kluba.

 – Osnovni cilj je da se ne troše sredstva samo za finansiranje prvog tima, nego svih kategorija kako bismo privukli djecu da se bave sportom, a ne da provode vrijeme na ulicama ili lokalnim kafićima – zaključio je Mlađenović.

(Izvor: opstinabratunac.org)