Vlasenica i naredne godine domaćin trke Beograd-Banjaluka

VLASENICA

Vlasenica i naredne godine domaćin trke Beograd-Banjaluka

 

Opština Vlasenica naredne godine biće domaćin velikog sportskog događaja koji povezuje Republiku Srpsku i Srbiju, potvrdio je načelnik opštine Miroslav Кraljević.

On je izjavio da Vlasenica ima ogroman turistički potencijal, mnogo vjerskih objekata i da sve to treba uvezati sa sportom da bi se tako osjetio duh ovog naroda.

Auto centar „IN“ Vlasenica
➡️➡️205/55 R16❗❗
🌡❄❄❄❄❄❄❄
92 km.🤝

 – To je reklama ne samo Vlasenice, nego i cijele Republike Srpske – istakao je Кraljević na konferenciji za novinare.

Direktor trke Vladimir Кuvalja zahvalio je načelniku Кraljeviću i predsjedniku vlaseničkog Biciklističkog kluba „КPL“ Željku Lukiću zbog domaćinskog dočeka takmičara u Vlasenici.

 – Vlasenica je prošle godine proglašena za najboljeg domaćina trke „Beograd-Banjaluka“. Rijetkost je da takmičari budu tako dočekani, da se vrate kući kao da su učestvovali na nekom svjetskom prvenstvu, odakle dolaze sa zlatnim medaljama. Vlasenica će biti nezaobilazna etapa trke „Beograd-Banjaluka“ i ja se nadam da će saradnja trajati dugo na obostrano zadovoljstvo – izjavio je novinarima Кuvalja.

Saša Gajić, sportski direktor Međunarodne biciklističke trke „Beograd-Banjaluka“, rekao je da je ovogodišnja trka održana u specifičnim uslovima zbog pandemije i da je, na opšte zadovoljstvo, prošla veoma dobro.

 – Uspjeli smo da okupimo takmičare iz različitih dijelova Evrope koji su prošli našim drumovima. Zajedništvo je došlo do izražaja, uz malo sreće, ali sreća prati hrabre. Sport je najbolji ambasador, predstavljamo sve ono što je vrijedno i dobro. Nadam se da ćemo naredne godine uspjeti da nastavimo tradiciju – izjavio je Gajić, koji je i sekretar Biciklističkog saveza Srbije.

Međunarodna biciklistička trka „Beograd-Banjaluka“, 15. po redu, biće vožena krajem aprila naredne godine. Organizatori očekuju učešće 180 biciklista iz 30 zemalja.

Tehnički pregled – vaš „Euro petrol oil“!

(Izvor: opstinavlasenica.org)