Servisne informacije 11.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Srebrenici i Šekovićima, te dvije saobraćjane nezgode, u Čelopeku, kada je pješak zadobio tjelesne povrede, i Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta. 

Jedno lice u Kozluku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Čelopek I“ te će od 9 do 12 časova bez struje biti izlaz prema mostu.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Hajdarevići“ pa će u periodu od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Ristićima te na trafostanici „Medicinski centar – stari“ zbog čega će od 09 do 10 časova bez električne energije biti izlaz prema SŠC.

Auto centar IN – Vlasenica

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0ºC u višim predjelima do 5ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net