Druženje kandidatkinja sa odborničke liste SNSD-a sa sugrađanima

MA Izbori

Druženje kandidatkinja sa odborničke liste SNSD-a sa sugrađanima

 

Кandidat za gradonačelnika Saveza nezavisnih socijaldemokrata Zvornika Zoran Stevanović i kandidatkinje sa liste ove partije družili su se u centru grada sa sugrađanima.

Stevanović koji je aktuelni gradonačelnik, porazgovarao je sa svakim prolaznikom, saslušao ga, izmamio osmjehe. On je poručio da SNSD ima najbolju listu i da je ova promotivna akcija njegova nesebična podrška kandidatkinjama, ženama koje su perspektivna snaga našeg društva.

 – To su žene ostvarene i afirmisane u svom poslu, vidjeli ste da imamo i doktorki koje do sada nisu bile u politici, ali i mladih žena koje smatraju da je podrška SNSD-u pravi izbor. Кao što je rekao naš kandidat za gradonačelnika ovo je najjača lista. Skoro svaki sugrađanin ima nekog bliskog na njoj i zaista smatram da imaju bar tri ili četiri kandidata koje žele da podrže. Prije svega, tu je naš kandidat za gradonačelnika, aktuelni gradonačelnik Zoran Stevanović, koji svakodnevno osluškuje šta je to neophodno našem gradu, šta treba da se uradi i vidite i sami da je Zvornik jedno od najvećih gradilišta u Republici Srpskoj – rekla je kandidatkinja za odbornika Biljana Pisić.

(Izborni marketing)