DEMOS Zvornik – Očekujemo šest mandata; Čubrilović: I poslije izbora nastavljamo rad sa koalicionim partnerima (VIDEO)

MA Izbori

DEMOS Zvornik – Očekujemo šest mandata; Čubrilović: I poslije izbora nastavljamo rad sa koalicionim partnerima (VIDEO)

 

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da će ova partija u Zvorniku, kao i u lokalnim zajednicama širom Republike Srpske, i poslije 15. novembra zajedno sa koalicionim partnerima nastaviti da radi na razvoju Zvornika, ove regije i cijele Republike Srpske.

Čubrilović je, obraćajući se kandidatima Gradskog odbora DEMOS-a za odbornike u Skupštinu grada Zvornika i građanima, rekao da je DEMOS politička stranka koja je u Republici Srpskoj prepoznatljiva po ljudima koji su ostvareni u svojim profesionalnim obevezama i žive od svog rada.

 – Očekujemo da budemo dio skupšitnske većina u Zvorniku, jer ima razloga da bude tako i na osnovu onoga što je do sada urađeno, ali i na osnovu projekcija koje su planirane da s eovdje rade – rekao je Čubrilović.

On je naglasio da sihronizacija gradske sa republičkom vlašću daje dobre rezultate i nema razloga da se to mijenja. Čubrilović je istakao da DEMOS podržava zajedničkog koalicionog kandidata za gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

Čubrilović je rekao da je DEMOS politička opcija koja će biti konstruktivna i dalje raditi na saradnji, neće raditi na svađalačkoj politici i razrgađivanju, nego biti dio koalicije koja će svojim političkim kapacitetom moći da donosi odlučujuće odluke.

On je pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za odborničku listu Demosa i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Zvonrika Zorana Stevanovića.

Predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a za Birač Siniša Mijatović rekao je da će oni osvojiti najmanje šest, a možda i sedam, odborničkih mandata za Skupštinu grada Zvornika.

On je dodao da će, podrškom DEMOS-a, kandidat SNSD-a i zajedniki koalicioni kandidat za gradonačelnika Zvornika Zoran Stevanović nastaviti da obavlja ovu funkciju i poslije 15. novembra. Mijatović je izrazio nadu da će u svim lokalnim zajednicama regije Birač, odnosno Šekovićima, Milićima, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Osmacima i Zvorniku biti parlamentarna stranka.

 

Mijatović, koji je i kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini grada Zvornika, rekao je da je odbornička lista ove partije sastavljena od uglednih ljudi, privrednika i čestitih domaćina.

On je naglasio da će kandidat DEMOS-a za načelnika opštine Šekovići Miladin Lazić odnijeti ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima 15. novembra.

(Izborni marketing)