Servisne informacije 10.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela, dva u Srebrenici, a po jedno u Zvorniku, Šekovićima i Bratuncu, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Zvorniku.

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „TŠC“ te će od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema mlinu.

Na području RJ Vlasenica, danas će se izvoditi radovi u opštini Han Pijesak, na trafostanici „Mironja“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti dio naselja Mironja.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na svim putnim pravcima u regiji ima mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1ºC u višim predjelima do 6ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net