Servisne informacije 9.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Osmacima te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Vlasenici.

U istom periodu, jedno lice u Zvorniku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Ora II“ te će od 09 do 12 časova bez struje biti izlaz prema barakama.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Kosovača“ pa će u periodu od 10 do 13 časova bez električne energije biti izlaz prema Borićima.

Na području RJ Vlasenica, danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Raškovići“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Raškovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1ºC u višim predjelima do 4ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net