Saopštenje Izbornog štaba Gradskog odbora SDS-a Zvornik

MA Izbori

Saopštenje Izbornog štaba Gradskog odbora SDS-a Zvornik

 

Putujući cirkus Nenada Stevandića je juče održao tribinu u Zvorniku.

Na tribini su nosilac odborničke liste i kandidat za gradonačelnika ispred te stranke, izgovorili mnogo laži i gluposti, ali ćemo se osvrnuti na dvije. Nije nam cilj da se prepucavamo i trošimo energiju na ovakve teme, ali ovaj put moramo da odgovorimo jer su ovakvi napadi postali učestali.

Prva laž se odnosi na to da se kandidat SDS-a za gradonačelnika gospodin Slaviša Vlačić ne oglašava na društvenim mrežama i ne napada aktuelnu vlast.

Obavještavamo javnost da je Slaviša Vlačić 22. oktobra testiran i da je pozitivan na virus korona te da se od tada nalazi pod medicinskim tretmanom. Iz tog razloga Slaviša nije učestvovao ni u tv debati na ATV-u 25. oktobra.

Navedena gospoda mogu provjeriti ove navode putem direktora Instituta za javno zdravstvo RS, koji je član Ujedinjene Srpske.

Drugu bezočnu laž izrekao je kandidat za gradonačelnika, kako je navodno Slaviša Vlačić uzeo otpremninu u Elektrodistribuciji, a da će poslije izbora, po dogovoru sa SNSD-om biti zaposlen u Gradskoj upravi.

Istina je da Slaviša Vlačić nije uopšte podnio zahtjev za otpremninu što se lako može provjeriti na spisku radnika Elektrodistribucije koji su uzeli otpremnine, a taj spisak mi posjedujemo. Samim tim je jasno da optužba o tome da će nakon izbora početi sa radom u gradskoj upravi nije tačna.

Ako ovi ljudi uopšte znaju šta znači odgovornost za javno izrečene klevete, korektno bi bilo, kao što reče njihov predsjednik Stevandić,  da upute izvinjenje javnosti.

U suprotnom bi neko ozbiljan mogao da podnese prijavu protiv ovog „dvojca“ za lažno predstavljanje pod parolom „Ozbiljni ljudi“.

Pošto već pominju Elektroprivredu i zapošljavanje, objavljujemo ekskluzivno dva rješenja koja se odnose na kandidata za gradonačelnika, a iz kojih se vidi da, dok se sirotinja tjera iz Elektroprivrede uz male otpremnine, narodni poslanici dobijaju rješenja o rasporedu u Elektroprivredu, za koja nemaju apsolutnu nikakvu kvalifikaciju.

Srpska demokratska stranka nastavlja svoju izbornu kampanju na terenu kontaktirajući sa mjesnim odborima i građanima  u skladu sa trenutnom situacijom uzrokovanom pandemijom, vodeći računa o bezbjednosti i zdravlju ljudi  na prvom mjestu.

Sigurni smo da  građani znaju razlikovati žito od kukolja i da će to pokazati na narednim lokalnim izborima.

(GO SDS Zvornik)

(Izborni marketing)