Servisne informacije 27.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Osmacima i Milićima, te dvije saobraćajne nezgode sa matrijalnom štetom, u Meterizama i Srebrenici. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak. 

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zvornik II“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti izlaz prema SPO Dekor i okolni objekti.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Čelopek IV“ pa će u periodu od 10 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Raškovići“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti Raškovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 5ºC u višim predjelima do 9ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net