Servisne informacije 26.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Čelopeku i Osmacima, te dvije saobraćajne nezgode, u Meterizama, kada je jedna osoba zadobila tjelesne povrede, i Zvorniku, u Ulici Svetog Save, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je, takođe, jedan dječak. 

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zvornik II“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti izlaz prema SPO Dekor i okolni objekti.

Na području RJ Vlasenica dana će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Raškovići“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti Raškovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 3ºC u višim predjelima do 9ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Vlasenica, infobirac.net