Radni sastanak Gradskog odbora Socijalističke partije Zvornik i rukovodstva stranke

MA Izbori

Radni sastanak Gradskog odbora Socijalističke partije Zvornik i rukovodstva stranke

 

U Zvorniku je večeras održan radni sastanak predstavnika Gradskog odbora Socijalističke partije iz Zvornika sa rukovodstvom stranke nakon koga je rezimirano da će ove godine biti ostvaren odličan izborni rezultat u ovom gradu.

Šef Glavnog izbornog štaba i predsjednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Slobodan Protić istakao je da je ova partija spremna za izbore i da se zalaže za njihovo održavanje.

 – Imamo izvanrednu listu u Zvorniku. To su ljudi koji nisu poznati samo u ovom gradu već i u međunarodnim krugovima. Tu je legenda beogradskog „Energoprojekta“ Velizar Aćimović, ali i čitava lista je ispunjena ljudima koji mogu dati mnogo više i imati bolji rezultat nego na prošlim izborima – rekao je Protić i istakao da je ova partija izričito protiv eventualnog odlaganja izbora zbog epidemiološke situaicje.

 –  Mi smo izričito protiv odlaganja izbora jer su i druge države bile u težoj situaciji pa su sprovele izborni proces. Mi nemamo strah od izbora i nadam se da je ovo stav svih partija – istakao je Protić.

Jedna od kandidata sa liste Nebojša Galić kaže da oni nisu stranka koja olako dijeli obećanja, ali će, ukoliko budu participirali u vlasti, što i očekuju, na odgovorna mjesta postaviti kadrove koji znaju da rade svoj posao.

 – I u prošlom sazivu lokalnog parlamenta mi smo bili odbornici koji su postavljali pitanja, tražili objašnjenja. Tako će biti i ovog puta jer ne žalimo kao drugi da samo sjedimo u Gradskoj skupštini i ne učestvujemo u radu i raspravama – rekao je Galić i ponovio da očekuju 2.500 glasova, odnosno tri odbornička mandata.

(Promo tekst)