Informatička oprema za srednjoškolce u Milićima

MILIĆI

Informatička oprema za srednjoškolce u Milićima

 

Srednjoškolski centar „Milutin Milanković“ u Milićima dobio je 10 računara i laserski štampač kao donaciju Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ iz Banjaluke.

 – Riječ je o računarskoj opremi koja je korišćena dvije godine – kaže direktorica SŠC Vesna Bogičević i dodaje da je vrijednost opreme oko 2.900 KM.

 – Za ovu donaciju zaslužan je naš profesor informatike Slađan Soldat koji je sa inženjerom informacionih tehnologija, predstavnikom Zavoda, Borisom Talićem omogućio donaciju. Navedena donacija školi znači mnogo jer su računari izuzetno kvalitetni i zadovoljavaju mogućnost izvođenja nastave u oblasti informacionih tehnologija – kaže direktorica Bogičević i dodaje da se zahvaljujući dobroj opremljenosti, nastava izvodi po najvišim pedagoškim standardima.

SŠC „Milutin Milanković“ u Milićima, u kojem nastavu pohađa 265 učenika, trenutno raspolaže sa 125 računara, koji su nabavljeni kako iz budžetskih izvora tako i preko donacija, te sa 15 projektora kojima je opremljena svaka učionica.

(Izvor: magic.ba)