Servisne informacije 23.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Milićima, dva narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu, te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje I“ te će u periodu od 10 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema Avramovićima.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na trafostanici „Raškovići“ pa će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Raškovići. 

Zbog radova na dalekovodu „Šekovići“ od 09 do 15 časova bez električne energije će biti Gornji Zalukovik i Tugovo.

Radovi će se izvoditi i u opštini Šekovići na trafostanici „Benzinska pumpa II“ pa će od 09 do 14,15 bez struje biti ulice: Omladinska, Karađorđeva i Narodnog heroja Miloša Zekića, te naselje Podšupljaka.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 3ºC u višim predjelima do 6ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net