Fudbaleri dočekuju Tekstilac, rukometaši gostuju u Bijeljini, a košarkaši dočekuju Radnik BN – najava sportskog vikenda

SPORT

Fudbaleri dočekuju Tekstilac, rukometaši gostuju u Bijeljini, a košarkaši dočekuju Radnik BN – najava sportskog vikenda

 

U subotu je na programu 12. kolo u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske. Drina je ponovo domaćin, a sastaće se sa ekipom Tekstilca iz Dervente. Utakmica je na programu u 14,30 časova.

Ostali parovi su: Slavija-Sloga, Rudar Prijedor-Kozara, Sloboda-Podrinje, Željezničar-Ljubić, Sutjeska-Jedinstvo, Zvijezda 09-Borac i Moriča Alfa-Leotar.

U petom kolu Prve lige za žene, Drina će putovati u nedjelju u Rogaticu na utakmicu sa domaćom ekipom Mladosti.

U 12. kolu Premije lige BiH, Radnik dočekuje Slobodu iz Tuzle. Borac je gost kod Mladosti iz Doboj Kaknja. Sarajevo dočekuje Krupu, Velež igra protiv Željezničara, Olipmpik protiv Zrinjskog, a još igraju Tuzla siti i Široki Brijeg.

U 12. kolu Druge fudbalske lige grupa Istok igraju: Budućnost -Ilićka 01, Guber-Glasinac, Bratstvo-Mladost Rogatica, Vlasenica-Stakorina i Romanija-Milići.

Parovi 12. kola Regionalne lige, grupa Istok: Tabanci-Lokomotiva, Trnovica-Janja, Čelopek-Lokanj, Šekovići-Jedinstvo i Omladinac-Podrinje.

Vaš Shooter!

U devetom kolu Područne lige, grupa Birač igraju: Polet-Jasenica, Branjevo-Radnički, Jardan-Pecka, Budućnost-Borac i Jadar-Birač.

U drugom kolu Prve košarkaške lige, Drina Princip će igati u nedjelju od 17 časova protiv ekipe Radnik BN basket na svom parketu.

U 4. kolu Prve rukometne lige Republike Srpske, Drina je gost kod ekipe Bijeljine. Utakmica se igra u nedjelju.

U 4. kolu Prve lige za odbojkašice, Drina će u subotu od 17 časova ugostiti ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva, a muška ekipa Drine gostuje kod ekipe Tempa.

U 4. kolu Premijer lige BiH za košaraše, Bratunac će dočekati ekipu Kaknja.

U 10. kolu Mačvanske okrunjne lige ekipa Rudara iz Brasine gostuje kod ekipe Cer iz Jadarske Lešnice.

U Među opštinskoj ligi, grupa Jadar, Jedinstvo iz Malog Zvornika putuje na utakmicu sa ekipom Jadar 1961 u Gornji Dobrić.

(Za infobirac.net – D.Gajić)