Tehnički školski centar oprema sve učionice multimedijalnom opremom

ZVORNIK
[quads id=RndAds]

Tehnički školski centar oprema sve učionice multimedijalnom opremom

Tehnički školski centar iz Zvornika je u završnoj fazi realizacije opremanja svih učionica multimedijalnom opremom. Kako su istakli u ovoj srednjoškolskoj ustanovi do kraja sljedeće sedmice sve učionice će imati projektor i računar koji će omogućiti nastavnicima i učenicima efikasniji rad u uslovima skraćene nastave.

 – Kod Češke ambasade aplicirali smo za sredstva u projektu energetske efikasnosti u iznosu od 30.000 KM. Ukoliko nam odobre taj projekat, kompletna rasvjeta u obje školske zgrade biće zamijenjena novom LED rasvjetom. Time će se potrošnja električne energije smanjiti za oko 50 odsto – istakao je direktor škole Goran Grujić i dodao da je trenutna epidemiološka situacija u školi dobra.

 – U izolaciji je nekoliko učenika i jedan nastavnik. Sva odjeljenja, njih 31, odnosno 62 grupe redovno pohađaju nastavu. Učenici se pridržavaju mjera i preporuka Zavoda za javno zdravlje. U školskoj 2020/21 školu pohađa 662 učenike u 4 struke – naveo je Grujić.

Maska za učenike u obje srednje škole

Kako nam je Grujić potvrdio, uprava škola je podijelila svim učenicima po jednu platnenu masku.

 – Na ovaj potez smo se odlučili zbog toga što je nošenje maske u školi obavezno te na ovaj način želimo bar malo pomoći učenicima – rekao je Grujić.

Vaš Shooter!

Podjela maski učenicima organizovana je i u Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“.

(infobirac.net)