Servisne informacije 22.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu, te tri saobaćajne nezgode, u Tršiću i Karakaju sa materijalnom štetom, a u Branjevu je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Liješanj II“ te će u periodu od 10 do 14 časova bez električne energije biti kompletno područje ove trafostanice.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na trafostanici „Raškovići“ pa će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Raškovići. 

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim predjelima do 6ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net