Prvenstvo BiH za pionire, kadete i mlađe seniore u džudou: Odlični rezultati „Sokolova“

BORILAČKI SPORTOVI SPORT

Prvenstvo BiH za pionire, kadete i mlađe seniore u džudou: Odlični rezultati „Sokolova“

 

Na nedavno održanom Prvenstvu BiH za pionire, kadete i mlađe seniore, džudisti „Sokolova“ su ostvarili sjajne rezultate.

 – U kategoriji mlađih pionira „Sokolovi“ su osvojili prvo mjesto u generalnom plasmanu u BiH – rekao nam je Rajko Mirković, potpredsjednik „Sokolova“ i trener-takmičar u klubu.

 – Na ovom takmičenju smo dokazali da radimo kvalitetno i predano i da je naše zajedništvo dalo rezultat koji nas smješta u sami vrh BiH džudoa. Ono što se može zaključiti iz dosadašnjih rezultata kluba, jeste da imamo kontinuitet u radu sa svim generacijama i uzrastima od poletaraca do seniora. Sljedeće godine, ako sve bude kako smo planirali, izlazimo na evropsku i svjetsku scenu sa više takmičara. Sve ovo radimo u cilju promocije našeg kluba i Zvornika, širom Republike Srpske, BiH i svijeta – zaključio je Mirković.

Medalje su osvojili:

Ml.seniori i seniorke – Tamara Pantić +78  3 mjesto.

Ml.pioniri i pionirke – Vukašin Vukotić – 31,  1 mjesto, Iva Erdelić -32,  1 mjesto, Tanasko Vukosavljević +60,  2 mjesto, Vuk Maksimović +60,  3 mjesto, Nikola Radić – 55, 3 mjesto.

Kadeti i kadetkinje – Marko Rosuljaš -55,  3 mjesto i Nikolina Popović -48,  3 mjesto.

(infobirac.net)