Servisne informacije 19.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 19.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku sa materijalnom štetom.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zvornik II – škola“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema SPO „Dekor“ i kuće oko ovog objekta.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na promjeni uklopnog stanja na trafostanici „Kravica I“ te će u periodu od 07 do 07:30 i od 17 do 17:30 bez struje biti Kravica, Konjević polje i Glogova.

Radovi će se izvoditi i na području opštine Srebrenica, na trafostanici „Klotijevac“ pa će od 10 do 14 časova bez električne energije biti Kaćino brdo, Beširevići, Osat, Rađenovići i Đrevac.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na dalekovodima „Papraća“ i „Šekovići grad“ te će od 09 do 10 časova bez struje biti Željeznik, Savića Polje, Dobrić, Bašići, Brainci, Udbine, Vidakovići, Velika Njiva, Kalabače, Pobedarje, Korjen, Papraća, Pavlovići, Odžak, Ašćerići, Zidonje, a od 09 do 09:30 Trg Kralja Petra Karađorđevića, Trg Patrijarha Pavla, Solunska ulica, Vlade Vlačića, Branka Radičevića, Petra Kočića, Vojvode Živojina Mišića, Braće Vlačić, Josipa Kovačevića, Rajka Bobara, Palih boraca, Janka Bašića kao i naselja Netek i Vreljansko Polje.

U Milićima će se izvesti radovi na trafostanici „Raškovići“ pa će od 09 do 14 časova bez struje biti naselje Raškovići.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1ºC u višim predjelima do 5ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net