Sutra radovi na distributivnoj mreži u Zvorniku, Bratuncu, Srebrenici, Šekovićima i Milićima

REGIJA BIRAČ ŠEKOVIĆI ZVORNIK

Sutra radovi na distributivnoj mreži u Zvorniku, Bratuncu, Srebrenici, Šekovićima i Milićima

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik sutra, 19. oktobra, će biti izvedeni radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zvornik II – škola“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema SPO „Dekor“ i kuće oko ovog objekta.

Na području RJ Bratunac sutra će biti izvedeni radovi na promjeni uklopnog stanja na trafostanici „Kravica I“ te će u periodu od 07 do 07:30 i od 17 do 17:30 bez struje biti Kravica, Konjević polje i Glogova.

Radovi će se izvoditi i na području opštine Srebrenica, na trafostanici „Klotijevac“ pa će od 10 do 14 časova bez električne energije biti Kaćino brdo, Beširevići, Osat, Rađenovići i Đrevac.

Na području RJ Vlasenica sutra će se izvoditi radovi na dalekovodima „Papraća“ i „Šekovići grad“ te će od 09 do 10 časova bez struje biti Željeznik, Savića Polje, Dobrić, Bašići, Brainci, Udbine, Vidakovići, Velika Njiva, Kalabače, Pobedarje, Korjen, Papraća, Pavlovići, Odžak, Ašćerići, Zidonje, a od 09 do 09:30 Trg Kralja Petra Karađorđevića, Trg Patrijarha Pavla, Solunska ulica, Vlade Vlačića, Branka Radičevića, Petra Kočića, Vojvode Živojina Mišića, Braće Vlačić, Josipa Kovačevića, Rajka Bobara, Palih boraca, Janka Bašića kao i naselja Netek i Vreljansko Polje.

U Milićima će se izvesti radovi na trafostanici „Raškovići“ pa će od 09 do 14 časova bez struje biti naselje Raškovići.

(infobirac.net)