Servisne informacije 18.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Srebrenici i Zvorniku, te dva narušavanja javnog reda i mira, u Kozluku i Zvorniku.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na planskom godišnjem remontu trafostanice „Bratunac II“ te će u periodu od 09 do 17 časova, bez struje će biti Drinska, dio ulice Svetog Save, Nemanjina, Cara Lazara, dio Vidovdanske ulice, Žljevice, Podčauš, Rakovac, Vagan, Jelah, Pobrđe, Voljavica, Zalužje, Bjelovac, Loznička rijeka, Podloznik, Brezovice, Sikirić, Zapolje, Tegare, Orlica, Tuk, Grabovička Rijeka, Fakovići, Žanjevo, Divovići, Radijevići, Kutiješi, Redžići, granični prelaz i Moštanice.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara jutros ima na svim putnim pravcima u regiji Birač.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim predjelima do 6ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net