Drina remizirala sa Slavijom (FOTO)

FUDBAL SPORT

Drina remizirala sa Slavijom (FOTO)

 

U 11. kolu Prve lige Republike Srpske fudbaleri Drine i Slavije su podijelili bodove odigravši 1:1. Već u 5. minutu viđena je prva prilika za goste kada je Perović ubacio loptu u šesnaesterac, a Bjeloš iz izgledne situacije šutirao preko gola. Domaći su uzvratili preko Donevskog u 12. minutu, kada je šutirao direktno iz kornera, ali je golman gostiju Trifković bio na visini zadatka. U 19. minutu Damjanović je šutirao sa ivice šestnaesterca, ali je Trifković opet bio oprezan kao i nekoliko minuta kasnije kada je ponovo šutirao Donevski.

U 28. minutu Jovanović je sa desetak metara šutirao zamalo preko gola. Gosti su uzvratili u 33. minutu kada je Šćepanović ubacio sa desne strane, a u petercu domaćih su zakasnili Bjeloš i Drljević pa je lopta otišla pored gola.

U 57. minutu Drina je došla do vođstva. Marković je odlično primio loptu na desnoj strani, ušao u šesnaesterac i majstorski šutirao te je lopta pogodila stativu i odsjela u mreži Trifkovića.

Gosti su probali da uzvrate već u 66. minutu kada je Bogičević iz slobodnog udarca šutirao pored gola. U 80. minutu Slavija je zaprijetila preko Arbinje, ali je ovog puta Gajić bio na visini zadatka, kao i četiri minuta kasnije kada je drugi put probao isti igrač.

Iz jedine prave akcije na utakmici gosti su došli do gola. Igrao se 90. minut kada je Bogučanin sa 20 metara uputio oštar udarac, Gajić je kratko odbio loptu, ali je na nju natrčao Drljević i pospremio je u mrežu.

 DRINA – SLAVIJA

1 : 1 (0 : 0)

ZVORNIK – Gradski stadion. Bez publike. Sudija: Velibor Gigović. Strijelci: Marković u 57.minutu za Drinu, a Drljević u 90. za Slaviju. Žuti kartoni: Jevtić (Drina), Šćepanović, Trifković, Čomor, Bogičević (Slavija).

DRINA: Gajić, Tvrdišić, Jevtić, Ristović, Kikić (od 23. Dubačkić), Jovanović, Marković, Zarić, Donevski (od 56. Vasić), Damjanović ( od 69. Stupar), Musić.

SLAVIJA: Trifković, Baban, Popović, Babić (od 56. Arbinja), Drljević, Perović, Šćepanović, Čomor, Bogičević, Bojanić (od 71. Mandić), Bjeloš (od 46. Bogučanin).

(infobirac.net)