Servisne informacije 16.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.10.2020.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Tršiću.

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Grobnice II“ te će bez struje od 09 do 13 časova biti izlaz prema Majevičkoj ulici.

Radovi na sanaciji niskonaponske mreže će danas biti izvedeni na trafostanici „Jokići“ pa će od 10 do 13 časova bez električne energije biti izlaz prema Kitovnicama, te trafostanici „Liješanj II“ pa će od 10 do 14 časova bez struje biti kompletno područje ove trafostanice.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići na kabliranju mreže na trafostanici „Raškovići II-8“ te će u terminu od 09 do 14 časova bez struje biti Raškovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 5ºC u višim predjelima do 10ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Milići, infobirac.net