Servisne informacije 15.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku i Šekovićima.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Palučci“ te će bez struje od 10 do 12 časova biti kompletno područje koje se napaja iz ove trafostanice.

Radovi na zamjeni pancirnih osigurača će danas biti izvedeni na području trafostanica „Petkovci I“ te će od 10 do 12 časova bez električne energije biti izlaz prema trafostanici „Petkovci II“.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići na kabliranju mreže na trafostanici „Raškovići II-8“ te će u terminu od 09 do 14 časova bez struje biti Raškovići.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Srebrenica“ te će od 08 do 14 časova bez struje biti ulice Jelovačka, dio naselje Borići te Gradac Eronet.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija