Servisne informacije 14.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Srebrenici, te saobraćajna nezgoda u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Medicinski centar – stari“ te će bez struje od 09 do 13 časova biti izlaz prema gradskoj pijaci.

Radovi na rasjeci rastinja oko niskonaponske mreže će danas biti izvedeni na području trafostanica „Malešić“ i „Ristanovići“ te će od 09 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema Kozluku.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi na kabliranju mreže na trafostanici „Raškovići II-8“ te će u terminu od 09 do 14 časova bez struje biti Raškovići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim predjelima do 3ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net