Servisne informacije 12.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela u Srebrenici i dvije saobraćajne nezgode, u Diviču, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, i Oraovcu, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je, takođe, jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanicama „Medicinski centar – stari“ i „Zelinje I“ te će bez struje od 09 do 13 časova biti izlaz prema gradskoj pijaci, a od 09 do 14 časova izlaz prema Avramovićima.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi na promjeni uklopnog stanja na dalekovodima „Papraća“ i „Šekovići“ te će u terminu od 09 do 10 časova bez električne energije biti Željeznik, Savića Polje, Dobrić, Bašići, Brainci, Udbine, Vidakovići, Velika Njiva, Kalabače, Pobedarje, Korijen, Papraća, Pavlovići, Odžak, Aščerići, Zidonje, a od 09 do 09:30 časova ulice Josipa Kovačevića, Palih boraca, Trg Kralja Petra, Trg Patrijarha Pavla i naselja Sučani, Netek, Vreljansko Polje.

Na području RJ Bratunac radovi će se izvoditi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Sikirić“ te će u periodu od 08:30 do 14 časova bez struje biti Pirići i Položnik.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim i vlažnim kolovozima.

Mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara ima na magistralnom putu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 8ºC u višim predjelima do 12ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net