Fudbaleri Drine ,,petardom” ispraćeni iz Modriče

ZVORNIK

Fudbaleri Drine ,,petardom” ispraćeni iz Modriče

U desetom kolu Prve lige Republike Srpske fudbaleri Drine poraženi su u Modriči rezultatom 5:1, a mnogo više od ove ,,petarde” boli činjenica da se klub iz Zvornika zauzima 13. mjesto na tabeli. Loši potezi uprave na čelu sa predsjednikom Mićo Jevtićem, koji je odavno trebao da ode u penziju, su doveli do toga da ćemo i ove sezone strahovati za prvoligaški status. 

MODRIČA ALFA – DRINA

5 : 1 (3 : 0)

MODRIČA – Stadion: „Dr Milan Jelić“. Gledalaca: Igrano bez gledalaca. Sudija: Bojan Panić(Prijedor). Strelci: Prljeta u 18., Trifković u 22.(11 m) i 49.(11 m), Kostadinović u 33.i u 59.minutu za Modriču A., a Jovanović u 58.minutu (11 m) za Drinu. Žuti kartoni: Radić, Kostadinović, Ignjatović(Modriča A.), Tadić (Drina). Crveni karton: Dalibor Drakulić(Drina) u 20.minutu.

MODRIČA ALFA: Simić, Obradov (od 46.Janković), Radić, Prljeta, Miljević, Kuljanin (od 61. Čeliković), Kostadinović  (od 61. N.Kojić), Ninković, Trifković (od 68. Radulović), M.Kojić (od 68. Ignjatović), Nikić.

DRINA: Drakulić, Tvrdišić, Jevtić, Kikić, Jovanović, Marković (od 46. Tadić), Dubačkić, Zarić (od 20. golman Gajić), Stupar (od 46. Damjanović), Doneski, Musić.

infobirac.net