„Sokolovima“ četiri bronzane medalje na Prvenstvu BiH

BORILAČKI SPORTOVI SPORT

„Sokolovima“ četiri bronzane medalje na Prvenstvu BiH

 

Na Prvenstvu BiH za starije pionire i juniore, koje je danas održano u Lukavcu, nastupilo je 11 takmičara Džudo kluba „Sokolovi“ iz Zvornika.

Prema riječima predsjednika UO Džudo kluba „Sokolovi“ Daneta Pepića, danas je niz razloga uticao na nešto lošiji nastup ovih takmičara od kojih su očekivali da se popnu na najviša pobjednička postolja.

 – Medjutim, iako je bio loš dan, uspjeli smo da osvojimo četiri bronzane medalje i to po dvije u konkurenciji juniorki i starijih pionirki. U konkurenciji juniorki, bronzane medalje su osvojile Andrea Savić u kategoriji -78 kg i Tamara Pantić u kategoriji +78 kg dok su se u konkurenciji starijih pionirki medaljama okitile Anastasija Memedović u kategoriji -57 kg i Teodora Boškovič u kategoriji +63 kg – rekao je Pepić i ponovio da su svi ovi takmičari prošlog vikenda ostvarili odličan plasman osvojivši jedno od prva tri mjesta na prvenstvu Republike Srpske  u Aleksandrovcu.

Vaš Shooter!

Već sljedeći vikend najbolji kadeti, mlađi pioniri i mlađi seniori ovog kluba nastupaju na prvenstvu BiH u Istočnom Sarajevu.

(infobirac.net)