Najava sportskog vikenda 10/11. oktobar

SPORT

Najava sportskog vikenda 10/11. oktobar

 

Zbog obaveza reprezentacije BiH, ovog vikenda neće se igrati redovno kolo u Premijer ligi BiH.

U 10. kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske, Drina će gostovati u Modriči, gdje se sastaje sa istoimenom domaćom ekipom. Ostali parovi su: Slavija-Kozara, Sloga-Podrinje, Rudar Prijedor-Ljubić, Sloboda-Jedinstvo, Željezničar-Borac, Sutjeska-Leotar i Zvijezda 09-Tekstilac.

U 3. kolu Prve lige Republike Srpske za žene, Drina će gostovati u Šamcu, gdje će igrati sa domaćim Borcem.

U 10. kolu Druge fudbalske lige, grupa Istok, Budućnost sa sastaje na svom terenu sa ekipom Milića. Utakmica se igra u nedjelju 11. oktobra. Guber dočekuje Jedinstvo iz Brodca, Bratstvo igra na svom terenu sa Stakorinom, a Drina HE dočekuje Vlasenicu. Ove utakmice su na programu u subotu 10. oktobra.

U Regionalnoj ligi grupa Istok igra se takođe 10. kolo. Tabanci dočekuju Partizan iz Donje Trnove. Derbi komšija je u Trnovici, gdje domaća ekipa dočekuje Jedinstvo iz Roćevića. Drugi komšijski derbi je u Čelopeku, gdje će Čelopek dočekati ekipu Podrinja iz Tršića.

U 7. kolu Mačvanske okružne lige Rudar iz Brasine igra u gostima protiv ekipe Sloge iz Krnića.

U 6. kolu Međuopštinske lige grupa Jadar, Jedinstvo iz Malog Zvornika, gostuje kod ekipe 7. juli iz Bele Crkve.

U drugom kolu Prve rukometne lige Republike Srpske, Drina će dočekati ekipu Prijedora. Utakmica se igra u subotu od 19 časova.

U drugom kolu Prve lige za odbojkaše Drina će gostovati kod ekipe Majevice u Loparama. Odbojkšice Drine će dočekati ekipu Glasinca iz Sokoca u nedjelju od 15 časova.

U drugom kolu Lige BiH za košarkaše Bratunac će dočekati ekipu Mladosti iz Mrkonjić Grada.

(Za infobirac.net – D.Gajić)