Servisne informacije 8.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 8.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Vlasenici i Srebrenici, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Tomanići“ te će od 11 do 14 časova bez struje biti izlaz prema spomeniku – Palučci, a od 08 do 10 izlaz prema brdu – Radakovac.

Na području RJ Bratunac danas se izvode radovi na dalekovodu „Srebrenica“,  te će u periodu od 08,30 do 14 časova bez električne energije će biti dio Jelovačke ulice, dio naselja Borići, Gradac i Eronet.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u Milićima na trafostanici „Raškovići“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Raškovići. 

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 7ºC u višim predjelima do 11ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net