Servisne informacije 7.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u naselju Ulice i Bratuncu, te dvije saobraćajne nezgode, u Čelopeku, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i Bratuncu, kada je pričinjena materijalna šteta. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jednice imali su jednu intervenciju na gašenju autobusa u plamenu u Capardama. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođeno je pet beba, tri dječaka i dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Šetići nova“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Zbog izmještanja mjernog mjesta, na trafostanici „Jardan mera“, u periodu od 12 do 13 časova bez električne energije će biti izlaz prema Radićima.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 10ºC u višim predjelima do 11ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net