Kineska čeličana nagradila svih 4.116 zaposlenih novim automobilima nakon prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom

SVIJET

Kineska čeličana nagradila svih 4.116 zaposlenih novim automobilima nakon prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom

 

Kineska kompanija za proizvodnju čelika „Đijangsi“ nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožđa i čelika „Đijangsi“ (Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation) organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspjeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu.

Vaš Shooter!

Ta kompanija posljednjih je pet godina biljležila sve veću dobit, a uprava je htjela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili da svakome od njih poklone automobil. 

Tokom nekoliko nedjelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podijeljeno ukupno 4.116 vozila, od toga 2.933 modela „ford teritori“ i 1.183 „folksvagen magotana“.

Prema kineskom sajtu „Sohu“, vrijednost vozila iznosi oko 500 miliona juana, odnosno 74 miliona dolara.

Kompanija „Đijangsi“ najavila je da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila, prenosi hrvatski portal Indeks.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu.

Video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

(Izvor: rts.rs)