Boračka organizacija Bratunac: Još jedna uspješna akcija pomoći borcima

BRATUNAC

Boračka organizacija Bratunac: Još jedna uspješna akcija pomoći borcima

 

Boračaka organizacija iz Bratunca uspješno je realizovala akciju pomoći i obnove krova na kući demobilisanog borca Milana Pavlovića iz Poloma. 

– Milan je nažalost još jedan u nizu naših saboraca koji živi bez ikakvih primanja, a koga smo posjetili još prije nekoliko mjeseci, uručivši mu tada novčanu pomoć i saznavši za teške uslove u kojima živi. Zato smo se odlučili na pokretanje ove akcije preuređenja njegovog doma, a počeli smo od zamjene krova uz obećanje da ćemo uskoro nastaviti i sa preuređenjem ostalih dijelova doma u kome živi – saopštili su iz BO Bratunac.

 – Za ovaj projekat obnove krova veliku zahvalnost dugujemo i opštini Bratunac na čelu sa načelnikom Nedeljkom Mlađenovićem. Takođe, zahvalnost ide i na račun Petka Rankića koji se pridružio ovoj akciji i uplatio jedan dio sredstava, a takođe obećao i pomoć u daljoj nabavci materijala. Naravno, velika zahvalnost ide i mještanima Poloma koji su se odmah odazvali ovoj akciji, te sami učestvovali u radovima, a posebno bismo izdvojili našu omladinu koja je takođe bila učesnik svega ovoga i još jednom dokazala da mladima zaista svijet ostaje – rekao nam je Zoran Gvozdenović iz BO Bratunac uz poruku: MRTVE NE ZABORAVIMO, ŽIVE BORCE POŠTUJMO ! ! !

(infobirac.net)