Servisne informacije 5.10.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.10.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, u Zvorniku, Karakaju, Tršiću i Šekovićima, dva narušavanja javnog reda i mira, u Milićima i Vlasenici, te četiri saobraćajne nezgode, u Šepku i Zvorniku, kada je po jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i Bratuncu i Kozluku, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zvornik II“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti SPO Dekor 1. ulaz (dr. Nedeljković), ulica Vuka Karadžića prema SPO Dekor, naselje iznad SŠC i repetitor na Vratolomcu.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Šekovići te će od 09 do 13 časova bez struje biti Ulica palih boraca. 

U istom terminu bez električne energije će biti i mještani Mrkalja u opštini Han Pijesak zbog izvođenja radova na trafostanici u Mrkaljima.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net