Servisne informacije 26.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Zvorniku, Bratuncu i Kozluku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Osmacima, te dvije saobraćajne nezgode, u Rijićima, kada su četiri lica zadobila tjelesne povrede, i Ceru, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, zabilježen je jedan požar na vozilu u Čelopeku.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, na izvlačenju povrijeđenih u nezgodi u Rijićima i gašenju požara na automobilu u Čelopeku.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net