Servisne informacije 25.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.9.2020.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Branjevu i Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Karakaju.

U istom periodu, jedno lice iz Milića je lišeno slobode do otežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je, takođe, jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na trafostanici „Zvornik II“ te će od 09 do 11 časova bez struje biti izlaz medicinskom centru (Dom zdravlja i bolnica).

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi u Srebrenici i Skelanima pa će bez električne energije u periodu od 09 do 16 časova biti kupci koji se napajaju sa DV Ljubisavići, Osmače, Klotjevac, Srebrenica i Kamen, a od 14 do 18 mještani Skelana koji se napajaju sa trafostanice „Skelani škola“.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Gođenje“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti Gođenje.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 13ºC u višim predjelima do 15ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net