Servisne informacije 24.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira te dvije saobraćajne nezgode, u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta, i Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na trafostanici „Šetići nova“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi u opštini Srebrenica. Detalje pogledajte na fotografiji ispod teksta.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net