Servisne informacije 23.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Srebrenici te pet saobraćajnih nezgoda, u Tabancima, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, potom Diviču, Branjevu, Novoj Kasabi i Milićima, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su dvije djevojčice.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na trafostanici „Divič II“ te će od 10 do 11 časova bez struje biti izlaz prema jezeru.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi u opštini Srebrenica. Detalje pogledajte na fotografiji ispod teksta.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.


Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a mjestimično umjerene magle ima na putnom pravcu Konjević Polje-Skelani.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net