Fudbalski rezultati prethodnog vikenda

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Fudbalski rezultati prethodnog vikenda

 

U osmom kolu Premijer lige BiH, najveće iznenađenje napravili su fudbaleri Krupe, koji su savladali Željezničar u gostima sa 1:0. Radnik je u Bijeljini bio ubjediljv protiv Olimpika i savladao ga sa 4:0.

Borac iz Banje Luke igra danas od 18 časova protiv Tuzla Sitija na svom terenu.

Drina je igrala samo 1:1 protiv ekipe Željezničara iz Banja Luke. Jedini gol za Drinu postigao je Siniša Jevtić. Donevski je promašio jedanesterac za domaće.

U derbiju kola u Trebinju, Leotar i Rudar Prijedor su igrali bez golova. Zvijezda 09 je savladala Slaviju sa 2:0, a Tektilac Slobodu sa 1:0. Borac je bio bolji od Sloge i slavio sa 2:0. Modriča je sa 4:1 savladala Sutjesku, a utakmice Jedinstvo-Kozara i Ljubić-Podrinje završene su rezultatom 2:2.

Na tabeli vode Leotar i Rudar Prijedor sa po 14 bodova. Drina je deseta sa 9 bodova koliko imaju i ekipe Slavije i Tekstilca.

U idućem kolu Zvorničani gostuju kod Sutjeske u Foči. U zanimljivijim utakmicama sastaju se Rudar Prijedor – Borac, Zvijzda 09-Modriča i Sloboda-Leotar.

U sedmom kolu Druge lige, grupa Istok ekipa Budućnosti poražena je u Brodcu od domaćeg Jedinstva sa 1:0. Bratstvo je savadalo Proleter iz Dvorova sa 3:2, a Guber je poražen u Višegradu od domaće Drine HE sa 5:1. Vlasenica je savladala Romaniju sa 3:1, a Milići na svom terenu poraženi od Romanije iz Pala sa 3:0.

Na tabeli vode Budućnost i Glasinac 2011 sa po 15 bodova. Guber je četvrti sa 13, Vlasenica deveta sa 10, a Bratstvo na 15. mjestu imaju takođe 6 bodova.

U idućem kolu Budućnost dočekuje Mladost iz Rogatice. U Srebrenci se sastaju Guber i Vlasenica. Bratstvo će biti domaćin Drini HE, a Milići putuju u Brčko na utakmicu sa Ilićkom 01.

U sedmom kolu Regionalne lige, grupa Istok, Podrinje je savladalo Trnovicu sa 1:0. Lokanj je bio bolji od Lokomotive savladavši je sa 2:0. Jedinstvo je pobijedilo Partizan sa 4:3, a Tabanci su slavili u Čelopeku sa 1:0.

Na tabeli vodi Sloga sa 19 bodova. Tabanci su drugi sa 17, Trnovica, četvrta sa 13, Jedinstvo na 7. mjestu ima 11 bodova, kao i Podrinje na osmom mjestu. Lokanj je na 12. mjestu sa 6, a Čelopek na 16. mjestu bez bodova.

U 4. kolu Područne lige, grupa Birač postignuti su ovi rezultati: Jasenica-Jardan 3:2, Budućnost-Branjevo 1:0, Jadar-Polet 1:2, Birač-Radnički prekid i Borac-Pecka 3:0.

Na tabeli vodi Polet sa maksimalnih 12 bodova. Birač je drugi sa 10, a na trećem i četvrtom mjestu su Borac i Budućnost sa po sedam bodova.

(Za infobirac.net – D.Gajić)