Za manje od sat vremena policija u Kozluku rasvijetlila krivično djelo „Krađa“

ZVORNIK

Za manje od sat vremena policija u Kozluku rasvijetlila krivično djelo „Krađa“

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, za manje od sat vremena identifikovali su lica M.R., B.M. i M.R. iz Republike Srbije, koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo „Krađa“.
Naime, Policijskoj stanici Kozluk, 17.09.2020. godine, prijavljeno je da su dvije nepoznate ženske osobe, iz porodične kuće oštećene koja se nalazi u mjestu Tršić, grad Zvornik, iskoristivši nepažnju oštećene, otuđile zlatni nakit, nakon čega su se vozilom udaljile sa lica mjesta.
Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su brzom intervencijom pronašli kombi vozilo u mjestu Šepak, kojim je upravljao M.R. sa kojim su se u vozilu nalazile B.M. i M.R. Izvršena je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, prilikom čega je pronađen otuđeni zlatni nakit koji će biti vraćen vlasniku.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.
Policijska uprava Zvornik apeluje na građane da ne puštaju u kuću nepoznata lica i da u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje o tome odmah obavijeste policiju na besplatan broj telefona „122“.

infobirac.net