Nemanja Jović produžio ugovor sa Partizanom – od Tabanaca do Partizana

FUDBAL ZVORNIK

Nemanja Jović produžio ugovor sa Partizanom – od Tabanaca do Partizana

 

Mladi Nemanja Jović, produžio je ugovor sa Partizanom na još četiri godine. Rođen je u Tabancima 2002. godine, gdje je sa prozora svoje sobe gledao kako igraju njegov otac Milisav i drugi igrači u mjesnom klubu.

Prvi učitelj bio mu je Brano Radić, a  tenirali su ga Rajo Novaković, Maden Milinković, Goran Cvjetinović i Srđan Šušić.

Sa reprezentacijom Republike Srpske uzrasta od 13 godina, koju je vodio Veljko Cvijetinović, igrao je 2014. godine na turniru u Češkoj Republici, gdje je proglašen za najboljeg igrača.

Njegove kvalitete zapazili su i ljudi iz Partizana, pa je već sa 12 godina, boravio u njihovom kampu Zemunelo. Direktor omladinske škole Momčilo – Moca Vukotić, obećao je da će ga zvati da učestvuje na utakmicama i turnirima koje organizuje njihov klub.

Obećanje je ispunjeno, i on je već nekoliko godina član ovog poznatog kluba. Da se radi o velikoj nadi Partizana, pokazao je na pripremama koje je proveo u ekipi Save Miloševića, kada je dao gol na prijateljskoj utakmici sa ekipom Vitorula.

Jović trenira sa prvim timom Partizana, pa se očekuje da uskoro postane standardni prvotimac.

(Za infobirac.net: D. Gajić)