Rukometaši Drine u prvom pripremnom meču odigrali neriješeno protiv Loznice

ZVORNIK

Rukometaši Drine u prvom pripremnom meču odigrali neriješeno protiv Loznice

U prvom kontrolnom susretu u okviru priprema za takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, rukometaši Drine su na svom parketu odigrali neriješeno 26:26 protiv Loznice. Prava rukometna borba viđena je od prvog do posljednjeg minuta i ostaje žal što utakmici nije mogla prisustvovati publika. Trener Drine Aleksandar Golubović ističe da je ovo bila prava provjera za njegov tim.

– Ekipa Loznice ima dosta iskusnu ekipu kojoj je trener Nedeljković priključio par omladinaca koji su se odlično uklopili. Pored trenera Nedeljkovića, koji je ostavio dubok trag u Zvorničkom rukometu, za ekipu Loznice nastupao je veliki broj igrača koji su nosili dres našeg kluba, a ovom prilikom želim da im se zahvalim i oni zauvek ostaju naši dragi prijatelji. Kao trener ekipe Drine mogu izraziti veliko zadovoljstvo onim što su moji momci pokazali večeras na terenu. Dobar rad na treningu se prenio na utakmicu i to je nešto sto svaki trener priželjkuje. Na ovom meču nam nije mogao pomoći iskusni Vidaković, koji ovoj ekipi mnogo znači i sa njim bićemo još jači – rekao je Golubović.

Trener Drine je posebno pohvalio odnos prema igri mlađih igrača čije vrijeme tek dolazi.

– Želim istaći zadovoljstvo onim što su večeras prikazali oni najmladji: Markanović,Kikić,Erkić,Bašić i Tomić. Njihov odnos prema dresu Drine bio je za svako poštovanje, a ponašanje na terenu i klupi primjer za sve. Nadam se da će nastaviti u istom ritmu, a ja kao trener ću sigurno da im dam priliku, jer to zaslužuju. Ovi dječaci su proizvod omladinske škole RK Drina koju izuzetno uspješno vodi Danka Bosiočić i neću se buniti da me u narednom periodu kao trenera prvog tima obraduje sa jos par imena – zaključio je Golubović.

Večeras od 19.30 časova rukometaši Drine u drugom kontrolnom susretu dočekuju RK Bijeljina.

infobirac.net