Servisne informacije 16.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Zvorniku i Srebrenici, jedno narušavanje javnog reda i mira u Vlasenici i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Srebrenici i Bratuncu. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na spsavanju migranata u rijeci Drini.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će se izvoditi radovi na planskom godišnjem remontu na ČTS „Branjevo“ te će u periodu od 09 do 17 časova bez struje biti Gudura, Radonjići, Njiverice, Branjevo, Šepak, Bare, Lokanj, Donja Pilica, Gornja Pilica, Kula Pilica i Ivanići.

Radovi na sanaciji niskonaponske mreže će se izvoditi na trafostanici „Šetići nova“ pa će od 09 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planirani isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 11ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net