Servisne informacije 15.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Vlasenici i Milićima, jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima, te jedna saobraćajna nezgoda u Kušlatu kada je tjelesne povrede zadobilo jedno lice. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju automobila u plamenu u gradskoj zoni Zvornika. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Samari“ te će u periodu od 12 do 13 časova bez struje biti izlaz prema potoku.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Rašidov han“ pa će od 10 do 11 časova bez električne energije biti izlaz prema Ceriku.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak na trafostanicama „Novo naselje“ i „Han Pijesak IV“ te će od 09 do 15 časova bez struje biti dijelovi ulica Srpske vojske i Druge romanijske brigade.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi na dalekovodu „Sikirić“ pa će od 10 do 14 časova bez struje biti Grabovička Rijeka, Fakovići, Žanjevo i Divovići.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 11ºC u višim predjelima do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net