Servisne informacije 13.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda u Šekovićima u kojoj je pješak zadobio tjelesne povrede.

U istom periodu, jedno lice u Kozluku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođeno je pet beba, četiri djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će se izvoditi radovi na planskom godišnjem remontu na ČTS „Karakaj“ te će u periodu od 09 do 17 časova bez struje biti: Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupe, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovici i Boškovići.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 10ºC u višim predjelima do 13ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net