Demantij ,,Zeochema” na tekst objavljen na BN portalu pod naslovom „Trojac bez kormilara“

ZVORNIK

Demantij ,,Zeochema” na tekst objavljen na BN portalu pod naslovom „Trojac bez kormilara“

Demantij na tekst „Trojac bez kormilara“, objavljen na portalu BN TV

Poštovani, 

Želimo ovim pismom da Vam skrenemo pažnju da je na internet portalu BN TV, objavljen je tekst pod naslovom „Trojac bez kormilara“, kojim su u velikoj mjeri iznesene neistine, tj. laži, kao i prezentovane maliciozne insinuacije, očigledno sa namjerom da se dovede u sumnju poslovanje firme „ZEOCHEM“ Zvornik, za zvorničkom kompanijom „Alumina“.

U vezi navedenog, a bez potrebe i namjere obrazlaganja tehnološkog konteksta i razvoja zajedničkih proizvoda „Alumina“-e i „Zeochem“-a Zvornik, želimo naglasiti da je potpuna neistina to da je narušena poslovna saradnja ovih kompanija, te da je postrojenje firme „Alumina“ konzervirano, jer se isporuka svih sirovina odvija nesmetano. 

Upravo suprotno od navedenog, želimo naglasiti da je poslovna saradnja sa Aluminom na izuzetno visokom profesionalnom nivou, te da stručnjaci naših razvojnih odjeljenja i tehnolozi zaduženi za proizvodnju, konstantno rade na unapređenju same proizvodnje, koja se svakako nesmetano odvija, te da na redovnom nivou (svakih 15 dana), imamo zajedničke sastanke, na kojima se pored već pomenute stalne teme (unapređenje proizvodnje), raspravlja o razvoju proizvodnje novih proizvoda, gdje su pojedini projekti u već poodmakloj fazi, tj. gdje se već radi probna proizvodnja – stoji u demantiju firme ,,ZEOCHEM” iz Zvornika.

infobirac.net