Servisne informacije 9.9.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.9.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Petkovcima, Branjevu i Zvorniku te jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu.

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Ekonomija“ te će od 09 do 12 časova bez struje biti kompletno područje koje se napaja sa ove trafostanice.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Đevanje“ pa će od od 10 do 12 časova bez električne energije biti potrošači na izlazu prema jezeru. 

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštinama Šekovići i Vlasenica. Detalje pogledajte na fotografiji ispod teksta:

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.


Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 12ºC u višim predjelima do 16ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net